LETO GRČKA - STAVROS - VILA ZOI
VILA ZOI
VILA ZOI

Apartmani Zoi nalaze se u novom delu Stavrosa na samo 200m od centra Stavrosa, a 100 m od divne peščane plaže poznatije kao gradska plaža.
Ova plaza omiljena je medju turistima. Dugacka je 10 km i proteze se do Aprovalte i uz samu plažu se nalazi nekoliko kafića i barova gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.
U neposrednoj blizini objekta nalazi se glavna ulica u kojoj je veći broj restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica. Riblji restoran je udaljen približno 200 metara, a na istoj udaljenosti nalaze se dečja igraonica i banka.
Najbliži, ujedno i jedan od najposećenijih restorana u Stavrosu, restoran Janis, gde možete probati lokalne specijalitete, nalazi se na samo 20 metara od apartmana Zoi.
Najbliži supermarket od ovog objekta udaljen je 100 m.
Apartmani Zoi raspolažu sa 8 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorkrevetnih, petokrevetnih i šestokrevetnih apartmana koji su smešteni u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim neophodnim inventarom (mini- električni šporet, posuđe, frižider), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uračunato u cenu aranžmana već se doplaćuje na licu mesta.
Neki od ovih apartmana imaju pogled na more, a neki na divno uređen vrt prepun cveća. U dvorištu se nalazi ozidan roštilj koji je gostima uvek na raspolaganju.
Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati u neposrednoj blizini objekta iako objekat ne poseduje sopstveni parking.
Posteljina u apartmanima menja se na svakih 5 dana.
Aerodrom koji se nalazi u Solunu udaljen je 80 km.
Fantastična lokacija, sadržaj i divni domaćini čine da ovaj objekat dugi niz godina bude jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi.
Idealan je za sve generacije, kako starije tako i one najmlađe koji se svakodnevno mogu igrati u divno uredjenom vrtu i uzivati u šarenilu prelepog cveća kojim je ukrašen vrt.
Preuzmi cenovnik Cenovnik          prethodna