ZAKINTOS LETO 2022
Zakintos LETO 2022

ZAKINTOS LETO 2022

ZAKINTOS LETO 2022 - Starogrčki bogovi Artemida i Apolon su ovo ostrvo birali za odmor, zbog blage klime, idiličnih pejzaža, divnih peščanih obala, duboko plavog mora, zbog magičnih zalazaka sunca. Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8 km od grada Zakintosa i 7 km od aerodroma. Smešten je u podnožju blagih brda koja se uzdižu prema planinama. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Laganas obala ima jednu od najboljih i najlepših plaža dugačku skoro 5 km sa peskom posutim školjkama i toplim prozirnim morem.
Zakintos - Laganas

Jedno od najpoznatijih i najatraktivnijih letovališta na Zakintosu. Veoma popularno kod mladih zbog žurki koje traju danju i noću, velikog broja diskoteka i barova. Laganas se nalazi od glavnog grada na udaljenosti oko 15km i ima veliku i peščanu plažu.
Zakintos - Argasi

je letovalište koje se nalazi 3km od grada. Popularno je kod mladih koji vole zabavu i da istražuju ostrvo. Letovalište je izgrađeno pored duge, uske, šljunkovito - kamenite plaže. Ima puno prodavnica, suvenirnica, super marketa, restorana i barova. Naročito je pogodno za mlade i one koji vole aktivan odmor.
Zakintos - Tsilivi

Tsilivi je novije letovalište, smešteno na oko 6 km od Zante-a, glavnog grada i administrativnog centra na Zakintosu. Zbog svoje blizine u odnosu na Laganas ( oko 10km ) i Zante, pogodan je za dalji obilazak, kako ovih gradića, tako i celog ostrva.
Kontakt
Start Travel
Turistička agencija
Ul. Bul. Oslobođenja
147, Elu Centar 16000 Leskovac


Tel: 016 315 00 16
Tel: 016 315 00 15
Tel: 065 315 00 16

KUPI AVIO KARTU
 
Last Minute Last Minute Last Minute Last Minute Last Minute
 
Dunav Osiguranje