LETO GRČKA - LEFKADA - VILA KATOPODIS
Lefkada - VILA KATOPODIS
VILA KATOPODIS

Lokacija: izvanredna dvospratna vila smeštena u mirnom delu glavne ulice nadomak centra Nidrija, samo 100 m od najlepšeg dela šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima na iznajmljivanje. Poseduje vrt sa negovanom travom i mediteranskim rastinjem i sopstveni parking. Vila je okružena samoposlugama, pekarama, restoranima brze hrane, kafeterijama...
Porodični popust: u vili Katopodis je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku. Studio 02: moderno opremljena prostrana soba sa francuskim (širokim) ležajem ili sa dva standardna ležaja. Postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva ležaja prema potrebi. U okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc, veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: moderno opremljena prostrana soba sa francuskim (širokim) ležajem i standardnim ležajem ili sa tri standardna ležaja. Postoji mogućnost dodavanja jednog standardnog ležaja prema potrebi. U okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc, veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Studio 04: moderno opremljena prostrana soba sa francuskim (širokim) ležajem i dva standardna ležaja. U okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc, veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 03 - dva nivoa (sa galerijom): moderno opremeljen apartman sa prizemljem i galerijom na spratu. U osnovnom prizemnom delu smešten je standardni ležaj, kuhinjski deo (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc i veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Na spratu (galerijski prostor) je soba sa francuskim (širokim) ležajem ili sa dva standardna ležaja.
Apartman 04 - dva nivoa (sa galerijom): moderno opremeljen apartman sa prizemljem i galerijom na spratu. U osnovnom prizemnom delu smeštena su dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc i veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Na spratu (galerijski prostor) je soba sa francuskim (širokim) ležajem ili dva standardna ležaja.
Apartman 05: moderno opremeljen prostrani apartman. Sadrži jednu sobu sa francuskim (širokim ležajem), jednu malu sobu sa jednim standardnim ležajem, prostrani kuhinjski deo sa dva standardna ležaja i kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc, veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 05 - dva nivoa (sa galerijom): moderno opremeljen apartman sa prizemljem i galerijom na spratu. U osnovnom prizemnom delu nalaze se dve prostorije, jedna soba sa francuskim (širokim) krevetom, kuhinjska prostorija sa jednim standardnim ležajem i kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, mini šporet i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc i veliki prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Na spratu (galerijski prostor) je soba sa francuskim (širokim) ležajem.
Preuzmi cenovnik Cenovnik       prethodna