Spanija - Calella - NEPTUNO Cenovnik Avio Cenovnik Bus

HOTEL NEPTUNO 3* / Kalelja / www.hotelneptuno.com
LOKACIJA: Nalazi se u centru Kalelje, na oko 100 metara hoda do plaže.
HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoren bazen za odrasle, bazen za decu, đakuzi, zabavni program za odrasle i mini klub za decu.
SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon,TV i klima uređaj.


USLUGA: Noćenje sa doručkom (doručak– švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

4 koraka do rezervacije

Online rezervacija
* obavezna polja
Podaci o destinaciji
Podaci o putnicima


Kontakt podaci


Prevoz

Želimo da nam pošaljete obračun za plaćanje:
  

Uplata na osnovu obračuna-profakture je najjednostavniji način za uplatu aranžmana bez dolaska u agenciju. Po prijemu zahteva, poslaćemo Vam mailom obračun za plaćanje - uputstva za uplatu na račun i iznos, a uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci. Nakon evidentirane uplate šaljemo Vam "Ugovor o putovanju".
Izdavanje Vauchera je isključivo nakon isplate aranžmana u celosti, a najkasnije petnaest dana pre početka putovanja, ukoliko drugačije nije definisano programom putovanja.
Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca.

Garantujemo
Najpovoljnije cene. Cilj nam je da na najsigurniji i najbrži način rezervišete najkvalitetniji smeštaj po najpovoljnijim cenama.
Svake nedelje akcije. Do 7% popusta na online rezervacije. Proverite hotele, odnosno apartmane koji su na akciji i rezervišite za 2 minuta.
Pravljenje rezervacije je bezbedno. Kada rezervišete preko StartTravel.rs, vaši podaci su zaštićeni putem sigurne veze, i biće iskorišćeni samo za rezervaciju smeštaja i obaveštavanje o promocijama.