LETO GRČKA - Polihrono - VILA LAKIS 2
VILA LAKIS 2
Vila LAKIS 2 Lokacija: Na 100 metara od mora i na par minuta hoda od centra Polihrona, kompletno je renovirana za sezonu 2018.
Sadržaj vile: Vila Lakis 2 nalazi se u sklopu kompleksa Lakis, odmah pored vile Lakis 1. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane i trokrevetne studije, moderno i luksuzno opremljene, koji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu objekta. Vila ima parking u dvorištu, tuš, toalet, uređen deo za dečju igru i prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka. Za relaksirajući odmor i potpuno uživanje sa porodicom, ljubazni domaćini i odlična lokacija upotpuniće vaš boravak u Polihronu i učiniti ga prijatnim.
Sadržaj soba: Sve sobe su opremljene čajnom kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klimom koja je uračunata u cena najma, SAT TV-om, WiFi (slabijeg protoka), peškirima. Apartmani se sastoje od dve prostorije, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski krevet i dnevne sobe opremljene sa dva standardna kreveta ili francuskim ležajem u sklopu koje se nalazi kuhinja. Posteljina i peškiri se menjanju svakog petog dana, dok je čišćenje na dan smene.
Preuzmi cenovnik Cenovnik       prethodna