LETO GRČKA - Polihrono - VILA HRISULA 2
VILA HRISULA 2
Vila HRISULA 2
Apartmanski smeštaj HRISULA se nalazi na 250 metara od plaže, u blizini supermarketa Karatasos u mirnom delu Polihrona. Objekat u visokom prizemlju ima dvokrevetne apartmane sa dodatnim trećim krevetom. Na prvom spratu su četvorokrevetni duplex apartmani sa petim krevetom u dnevnom boravku. Svi apartmani opremljeni su TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Objekat Hrisula je ograđen i ima dvorišni deo.
Dvokrevetni/trokrevetni apartmani poseduju: zasebnu kuhinju sa potrebnom opremom za ručavanje (rešo sa dve ringle), veliki frižider i TV, 2 prostrane terase sa izlazom iz kuhinje i sobe, sobu sa 2 zasebna ležaja i foteljom na rasklapanje za treću osobu.
Duplex apartmani poseduju: kuhinju sa većim dnevnim boravkom u kojem se nalazi trosed, dve sobe sa po 2 kreveta – u jednoj 2 singl ležaja a u drugoj francuski ležaj. Iz obe sobe kao i iz kuhinje se izlazi na veliku ugaonu terasu. Kuhinja poseduje mini šporet sa rernom i 2 ringle, veliki frižider, potrebnu opremu za ručavanje i TV. Objekat je ograđen i ima dvorišni deo.
Četvorokrevetni duplex apartmani poseduju: kuhinju sa većim dnevnim boravkom u kojem se nalazi trosed, dve sobe sa po 2 kreveta – u jednoj 2 singl kreveta a u drugoj francuski krevet. Iz obe sobe kao i iz kuhinje se izlazi na veliku ugaonu terasu. Kuhinja poseduje mini šporet sa rernom i 2 ringle, veliki frižider i potrebnu opremu za ručavanje.