LETO GRČKA - Pefkohori - VILA OROSIMO
VILA OROSIMO
Vila OROSIMO

Lokacija: Vila Orosimo nalazi se u samom centru Pefkohorija, kod kružnog toka, na 100 metara od plaže. Objekat je koji ima idealnu lokaciju: ispod same vile nalazi se veliki supermarket, a u neposrednoj blizini se nalaze pekare, picerije, taverne, piljarnice, Cafe Barovi, bus i taxi stanica.
Sadržaj vile: U ponudi imamo 15 smeštajnih jedinica, dvokrevetnih i trokrevetnih studija, koji imaju pogled ka ulici ili ka dvorištu. Dvokrevetni studio sa oznakom PP je opremljen francuskim ležajem ili standardnim krevetima i ima pogled pozadi, na zid susedne vile, dok se u trokrevetnim studijima nalaze tri standardna kreveta i imaju pogled prema ulici ili dvorištu. Vilu preporučujemo kako mladima, tako i porodicama i parovima koji žele da im je sve na dohvat ruke i lako dostupno, za one koji žele da u svakom smislu osete duh Pefkohorija.
Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinju (mini električni šporet, frižider, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo, klima uređaj koji je uračunat u cenu najma, WiFi (slabog protoka), TV, peškire, terase na kojima se nalaze garniture za sedenje i koje su zaštićene tendama. Promena posteljine i peškira je na 5 dana, dok je čišćenje na dan smene.