LETO GRČKA -PARALIA - VILA SAN GEORGIO
Paralija - VILA SAN GEORGIO
Vila SAN GEORGIO

Apartmani San Giorgio nalaze se u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj , Paraliji.
Udaljeni su 450 m od 10 km duge peščane plaže sa prelepim, čistim morem. Od samog centra, gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, barovi, restorani, taverne, butici, diskoteke, kao i parkovi i igrališta za najmlađu populaciju, apartmani su udaljeni 150 m. Najbliži restoran od apartmana je udaljen 150 m. Apartmani San Giorgio se nalaze preko puta supermarketa Lidl, na udaljenosti od samo 10 m, gde gosti mogu da se snabdevaju po veoma povoljnim cenama.
Poseduju 53 dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna apartmana na prvom, drugom i trećem spratu, sa ukupno 142 ležaja. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Apartmani San Giorgio poseduju lift.
Imaju veoma lepo uređeno dvorište u kom se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama koji su na raspolaganju svim gostima.
Posteljina se menja na svakih 5 dana.
Apartmani San Giorgio su pravi izbor za sve generacije. Svojim lepo uređenim dvorištem i apartmanima, kao i izuzetno ljubaznim osobljem učiniće Vaš odmor izvanrednim i nezaboravnim.
Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom mogućnost parkinga je u okolini objekta.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna