LETO GRČKA - NEI PORI - VILA MARY OCEANIS
VILA MARY OCEANIS
VILA MARY OCEANIS
Vila Mary Oceanis se nalazi na ulasku popularnog letovališta naših turista Nei Pori, kod prvog kruznog toka. Pored same vile nalazi se najveći Supermarket As, dok se u neposrednoj blizini nalaze pekare, restorani, kafići, suvenirnice, butici, poslastičarnice…
Za leto 2024 Vila Mary Oceanis je delimično renovirana. Odlično organizovana plaža je na oko 150m, kao i prvo od 3 velika šetališta. Od popularne crkve kao glavnog orjentira od Vile Mary Oceanis ima oko 850m, Odlična lokacija kuće, kao i prelepo dvorište, a uz to i izvrsna gostoljubivost domaćina vile, omogući će našim gostima prijatan i lep odmor. Ova vila se preporučuje parovima, društvu, kao i porodicama sa decom.
DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju ili Francuski ležaj ili dva singl standardna ležaja, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, klima uređaj. Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frižidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za dve osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom. Terasa je prostrana i poseduje sto sa dve stolice.
TROKREVETNI STUDIJI: Trokrevetni studiji u svom sastavu poseduju jedan francuski ležaj i jedan singl standard ležaj, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, klima uređaj. Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frižidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za tri osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom. Terasa je prostrana i poseduje sto sa tri stolice.
ČETVOKREVETNI STUDIJI: Četvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju francuski lezaj i dva singl standardna ležaja, noćni stočić, ormar, ogledalo, TV, klima uređaj. Kuhinja se sastoji od rešoa sa dve ringle, aspiratora, frižidera sa komorom za zamrzavanje i posuđa za četiri osobe, Kupatilo se sastoji sa tuš zavesom i manjim prozorom, Terasa je prostrana i poseduje sto sa četiri stolice.
* WI-FI internet – GRATIS
* Korišćenje klima uređaja se DOPLAĆUJE na licu mesta 3 eura/dnevno (opciono)
* Promena posteljine na pola boravka.
* Objekat NE poseduje peškire.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna