LETO GRČKA - NEI PORI - VILA MARTA
VILA MARTA
Vila MARTA

Lokacija: Vila Marta se nalazi na oko 180 m od plaže u centralnom delu Nei Poria, na 100 m od crkve. Sastoji se od duplex apartmana, apartmana i studia.
Kapacitet: poseduje studia, apartmane (kuhinja odvojena od spavaćeg dela) i duplex apartman (dve fizički izdvojene sobe)
Sadržaj:Wi-Fi internet - besplatno (odličan signal). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije (francuski i singl ležaj), četvorokrevetni apartman (francuski + francuski ležaj) na prvom spratu i duplex apartman (dve fizički odvojene sobe-francuski + singl ležaj) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi LCD, A/C klima uređajem kao i prostranom terasom sa garniturom za sedenje i zaštitom za komarce na vratima. U prizemlju vile je velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i toalet.
Usluga: NA (najam studia/apartmana/duplex apartmana)
Parking:Ispred vile.
Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta - doplata je 5 € po danu
VIP komentar: Vila ima dobru lokaciju u mirnom delu Nei Porija, na 100 metara od crkve. U prizemlju velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo. Čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.
Pogodnosti: besplatan WIFI, zaštita za komarce na vratima terase, toalet u prizemmlju vile
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna