LETO GRČKA - NEI PORI - VILA AKATERINA
VILA AKATERINA
VILA AKATERINA
Vila se nalazi na 70 m udaljenosti od predivne peščane plaže , u novijem delu letovališta Nei Pori, u blizini centra letovališta.Enterijer vile Akaterini je renoviran 2015.godine. Sobe su moderno opremljene novim nameštajem. U prizemlju se nalazi turistička agencija, dok se u blizini Vile Akaterini nalaze marketi, kafići, restorani, pekara, radnje sa suvenirima … Objekat ne poseduje peškire . Parking je moguć na ulici ispred vile. Za goste je na usluzi besplatna wi-fi internet konekcija kao I korišćenje klima uređaja. Izuzetno dobra pozicija pruža mogućnost savršenog odmora kako za porodice i parove, tako i za pojedince.

Studio 1/2: Sadrži sobu sa jednim francuskim krevetom dimenzija 125×190 ili 2 standardna singl ležaja. Studiji poseduju kuhinju (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za dve osobe), TV, ormar ,klima uređaj, kupatilo (TUŠ/WC). Terasa sa mini sušilicom za veš I garniturom od stola sa dve stolice .
Studio 1/3: Studiji su lepo uređeni I prostrani . Sadrži sobu sa jednim francuskim ležajem dimenzija 125×190 i jednim standardnim singl ležajem, ili 3 standardnasingl ležaja (2spojena + 1 standardni) Studiji poseduju kuhinju (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za tri osoba), TV, klima uređaj,ormar, kupatilo (TUŠ/WC). Terasa sa mini sušilicom za veš I garniturom od stola sa tri stolice .
Studio 1/4: Sadrži jedan francuski ležaje dimenzija 125×190 i 2 standardna singl ležaja. Studiji poseduju kuhinju (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za četiri osobe), TV, klima uređaj ,ormar, kupatilo (TUŠ/WC). Velika terasa “G oblika “ sa garniturom od četiri stola i četiri stolice
Apartman 1/5: Apartman se sastoji od dve prostorije. U prvoj prostoriji se nalaze dva standardna singl ležaja, noćni stočić, TV. U istoj prostoriji se nalazi i kuhinja sa elementima (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle,aspirator, posuđe za pet osoba) I kupatilo (TUŠ/WC). U drugoj prostoriji je spavaća soba koja je odvojena kliznim vratima I poseduje francuski ležaj i jedan standardni singl ležaj , TV, ormar, klima uređaj . Obe sobe imaju izlaz na zajedničku terasu koja u svom sastavu ima dva stola i pet stolica .
WI-FI internet konekcija je BESPLATNA
Korišćenje Klima uređaja je BESPLATNO
Promena posteljine na pola boravka, higijenu gosti sami održavaju .
Objekat NE poseduju peškire.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna