LETO GRČKA - NEI PORI - VILA MELANI
VILA MELANI
VILA MELANI

LOKACIJA: Nei Pori, cca 100m od plaže, cca 350m od centra
OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima u dnevnom boravku, TV, terase, Wi Fi internet. Standardni ležaj dimenzija 90x190cm, veliki 130x190cm, francuski 150x190cm, kauč dimenzija 80x190cm, fioka 70x180cm. Sobe na III spratu imaju delom kosi krov. STRUKTURA:
II SPRAT: Dplx4+1 - u jednoj sobi dva standardna ležaja, u drugoj sobi francuski ležaj, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more), drugi balkon sa pogledom na dvorište iza vile na koji se izlazi iz spavaće sobe. Dplx4+2 – u jednoj sobi dva standardna ležaja, u drugoj sobi veliki ležaj, u dnevnom boravku kauč sa fiokom. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more), drugi balkon sa pogledom na dvorište iza vile na koji se izlazi iz spavaće sobe. III SPRAT: Dplx4+1 - u svakoj spavaćoj sobi dva standardna ležaja, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (pogled na ulicu).
Dplx6+1 - u jednoj spavaćoj sobi veliki i standardni ležaja, u drugoj sobi francuski i standardni ležaj, u dnevnom boravku kauč. Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka (bočni pogled na more). POGODNOSTI: većina soba imaju bočni pogled na more, vila renovirana marta 2018. godine., Wi-Fi internet, mogućnost parkiranja u ulicama oko kuće
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna