LETO GRČKA - NEA KALIKRATIA - VILA ATLANTIS 1
VILA ATLANTIS 1
VILA ATLANTIS 1


Objekat ATLANTIS No.1 nalazi se u centru Nea Kalikratie u pešačkoj zoni, 100 metara od plaže. DUPLEKS apartmani su na prvom, drugom i trećem spratu i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji.
DUPLEKS apartman za 5 osoba nalazi se na drugom spratu, a sastoji se od: zasebne kuhinje sa velikim pultom, u kojoj se nalazi sto za ručavanje i dvosed, 2 zasebne spavaće sobe (u jednoj sobi 3 singl kreveta, u drugoj sobi francuski krevet), kupatila i terase.
DUPLEKS apartman za 6 osoba, nalazi se na prvom spratu i sastoji se od zasebne kuhinje, 2 zasebne spavače sobe (u jednoj sobi francuski krevet i jedan singl krevet, u drugoj sobi tri singl kreveta), kupatila i terase. Apartman se trenutno nalazi u fazi renoviranja
DUPLEKS apartman za 7 osoba je na trećem spratu. Sastoji se od 2 spavaće sobe (u jednoj sobi 1 francuski krevet i 1 singl krevet, u drugoj sobi 1 francuski krevet i 2 singl kreveta), zasebne kuhinje sa stolom za ručavanje, kupatila i terase.
Kuhinje imaju osnovnu opremu za ručavanje i pripremanje hrane, mini-šporet sa rernom i veliki frižider, a terase imaju direktan pogled na šetalište i bočni pogled na more. Svi apartmani imaju klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu), televizor i Wi-Fi internet.

Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna