LETO GRČKA - NEA KALIKRATIA - VILA ANGELOS
VILA ANGELOS
VILA ANGELOS

Smeštajni objekat nalazi nadomak centra u Nea Kallikratiji na oko 130 metara od gradske plaže. Apartmani se nalaze na trećem pratu, gledaju u pravcu centra Nea Kalikratije i u pravcu mora. Smeštajni objekat ima lift.
Struktura apartmana br.1: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalaze dva kauča na razvlačenje, i spavaćom sobom koja raspolaže sa francuskim ležajem.
Struktura apartmana br.2: apartman se sastoji od dnevnog boravka i kuhinjskog dela koji sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom i u kome se nalaze dva kauča, i spavaćom sobom koja raspolaže sa francuskim ležajem. Kupatilo ima kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.
Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless. Oba apartmana imaju terasu sa pogledom na ulicu, a apartman broj 2 je sa pogledom na more. Nemaju obezbeđeno parking mesto.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna