Leptokaria - STELLA ROOMS Preuzmi cenovnik

Stella Rooms nalazi se u blizini centralnog trga u mestu Leptokarija. Kompleks ima prelep pogled na more i planinu Olimp, a od mora je udaljen 300m.
U vrtu kompleksa Stella Rooms možete uživati u doručku ili u popodnevnoj kafi, pod senkom drveća.
Kompleks takođe ima i svoj privatni parking prostor za vaš automobil.
Stella Rooms u svom sklopu ima 9 dvokrevetnih i trokrevetnih studija.
Studija su potpuno opremljena i sadrže: TV, potpuno opremljenu kuhinju, Kupatilo/Tus, Balkon, Parking

4 koraka do rezervacije

Online rezervacija
* obavezna polja
Podaci o destinaciji
Podaci o putnicima


Kontakt podaci


Prevoz

Želimo da nam pošaljete obračun za plaćanje:
  

Uplata na osnovu obračuna-profakture je najjednostavniji način za uplatu aranžmana bez dolaska u agenciju. Po prijemu zahteva, poslaćemo Vam mailom obračun za plaćanje - uputstva za uplatu na račun i iznos, a uplatu možete izvršiti u bilo kojoj banci. Nakon evidentirane uplate šaljemo Vam "Ugovor o putovanju".
Izdavanje Vauchera je isključivo nakon isplate aranžmana u celosti, a najkasnije petnaest dana pre početka putovanja, ukoliko drugačije nije definisano programom putovanja.
Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca.

Garantujemo
Najpovoljnije cene. Cilj nam je da na najsigurniji i najbrži način rezervišete najkvalitetniji smeštaj po najpovoljnijim cenama.
Svake nedelje akcije. Do 7% popusta na online rezervacije. Proverite hotele, odnosno apartmane koji su na akciji i rezervišite za 2 minuta.
Pravljenje rezervacije je bezbedno. Kada rezervišete preko StartTravel.rs, vaši podaci su zaštićeni putem sigurne veze, i biće iskorišćeni samo za rezervaciju smeštaja i obaveštavanje o promocijama.