LETO GRČKA - LEFKADA - VILA AVLI
VILA AVLI
VILA AVLI

Lokacija: Vila Avli se nalazi sa samoj plaži u Nidriju, na oko 100-ak metara od samog centra, šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Blizina mora ali i nešto mirnija lokacija svrstava ovu vilu u veoma pogodne za smeštaj kako porodica sa decom, tako i parova koji žele mirno i opušteno letovanje. U sastavu vile su trokrevetni i četvorokrevetni apartmani koji imaju standardno opremljene kuhinje, kupatila sa TWC, klimu i TV uređaje. Vila ima sunčani deo dvorišta, ukrašenim prelepim mediteranskim rastinjem, sa pogledom na plažu odnosno pitomu Jonsku obalu.
Apartman 03: jedna spavaća soba sa dva ležaja ili jednim francuskim, dnevni boravak sa jednim standardnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, klima uređaj, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 04: jedna spavaća soba sa dva ležaja ili jednim francuskim, dnevni boravak sa dva standardna ležajam sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (štednjak sa dve ringle, frižider, sudopera, posuđe za odgovarajući broj osoba), LCD TV sa satelitskim programima, wi-fi internet, klima uređaj, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje – 7€ dnevno.
Preuzmi cenovnik Cenovnik       prethodna