LETO GRČKA - Hanioti - Vila SOTIRIS
Hanioti - Vila SOTIRIS
Vila SOTIRIS

Vila Sotiris se nalazi u centru letovališta, izdvojena od buke i gužve, oko sto metara od centralnog trga i oko tristašezdeset metara od plaže, prekoputa hotela – vile Nirides.
U neposrednoj blizini se nalaze brojni hoteli, a veliki supermarket Arvanitidis i autobuska stanica za obližnja mesta i Solun je na oko dvesto metara.
Vila ima lift, apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na drugom spratu, a studiji na trećem spratu i sa pogledom su na ulicu ili dvorište.
Opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta), TV – om, fenom, priključkom za bežični internet (uz doplatu u Haniotiju u agenciji Bros travel)) i terasama sa garniturom za sedenje.

Dvokrevetni manji studio se nalazi na drugom spratu i sadrži opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem, kupatilo i veliku ugaonu terasu kroz koju se ulazi u studio. Veličina studija je cca 15 kvm + terasa.
Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem i jednim standardnim, kupatilo i veliku terasu. Trokrevetni apartmanse nalazi na drugom spratu, sastoji se iz kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe u kojoj se nalazi manji francuski i standardni ležaj, kupatila i velike terase.
Četvorokrevetni dupleks apartmani se nalaze na visokom prizemlju i drugom spratu i sastoje se od dobro opremljene kuhinje s trpezarijom (veliki frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom, aspirator...), dve manje spavaće sobe (sa manjim francuskim i dva standardna ležaja), kupatila i velike terase.
Četvorokrevetni + 1 dupleks apartman pored opisanog četvorokrevetnog dupleksa, u jednoj od spavaćih soba ima i peti ležaj, skoro kao pravi. Veličina apartmana je cca 32 kvm + terasa. Sve terase imaju garnituru za sedenje.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna