LETO GRČKA - Hanioti - Vila ELENI 2
Hanioti - Vila ELENI 2
Vila ELENI 2

Lokacija vile Eleni 2: nalazi se u centralnom delu Haniotija, udaljena oko 100m od glavnog trga i oko 300m od plaže. U blizini vile se nalazi veliki broj taverni, prodavnica, picerija, kafića, barova.... Vila sadrži prostrane duplex-apartmane, od kojih je jedan tipa mezoneta sa dnevnim boravkom i kupatilom u prizemlju i dve fizički odvojene spavaće sobe na spratu, dok je drugi tipa duplex-app u jednom novou sa dnevnim boravkom, kupatilom i dve spavaće sobe. Duplexi su sa kompletno opremljeni: kuhinja (šporet sa rernom, veliki frižider sa zamrzivačem i trpezarijski sto), klima uredjaj, TV, WI-Fi. Ovu vilu, zbog izuzetnog komfora i opremljenosti, preporučujemo za višečlane porodice i veća društva.

Tip smeštaja:
1/5 duplex/mezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i jednim običnim ležajem, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6 duplex/mezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i dva obična ležaja, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6+1 duplex/mezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i pomoćnim ležajem, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6 duplex / apartman - dnevni boravak sa
kuhinjom i dva obična ležaja, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja. 1/6+1 duplex / apartman - dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i pomoćnim ležajem, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6+2 duplex / apartman - dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i dva pomoćna ležaja, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Preuzmi cenovnik Cenovnik         prethodna