4 KORAKA DO KUPOVINE ARANŽMANA:

1. Korak

Potrebno je pozvati Call Centar StartTravela na telefone 016 315 00 15 ili 016 315 00 16 i raspitati se o slobodnim kapacitetima vile ili hotela u terminu koji želite rezervisati, kao i o ceni aranžmana.

2. Korak

Kliknite na dugme "Rezerviši odmah" i popunite "Online rezervaciju". Molimo Vas da prilikom unosa informacija popunite obavezna polja označena * (zvezdicom).

3. Korak

Nakon popunjavanja rezervacije, očekujte na email u najskorije vreme "Obračun za plaćanje" (profakturu) u kome će biti navedene informacije o aranžmanu koji ste rezervisali preko rezervacionog sistema StartTravel-a, kao i uputstvo za popunjavanje "naloga za uplatu". Nakon uplate sačuvajte kopiju overene uplatnice, jer ona predstavlja ujedno i priznanicu, tj dokaz o uplati. Molimo Vas da prilikom uplate obavezno navedete poziv na broj koji ste dobili u Obračunu za plaćanje, kako bismo jednoznačno znali na koji se aranžman odnosi uplata.

4. Korak

Nakon evidentirane uplate StartTravel Vam šalje "Ugovor o putovanju" na kućnu adresu koju ste naveli u "Online rezervaciji". Vaučer Vam šaljemo nakon isplate aranžmana u celosti, a najranije 15 dana pre početka putovanja na jedan od sledećih načina: poštom, mailom ili faksom.